header
متن مورد نظر

طرز تهیه سوپ باقالی سبز برای فصل بهار ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

سوپ باقالی سبز

مواد اولیه :

برای ۴ نفر
کرفس ۳ساقه
تره فرنگی ۱عدد
پیاز  ۱عدد
کره ۱چهارم پیمانه
آب مرغ ۵پیمانه
شیر  ۲پیمانه
خامه نصف پیمانه
باقلا ۲پیمانه
برگ بو ۳عدد
آرد ۱چهارم پیمانه
آبلیمو ۲قاشق سوپخوری
گلپر نصف قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه
ابتدا کرفس را شسته و سپس آن را خرد می‌کنیم. قسمت ریشه و برگ سبز تره‌فرنگی را جدا نموده و قسمت سفید آن را ریز خرد نموده و همراه با پیاز در کمی کره تفت می‌دهیم. برگ بو را همراه نمک، فلفل و نیمی از باقلا را به مواد بالا اضافه کرده، آب مرغ را به آن می‌افزاییم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا پخته شود. سپس برگ‌بو را بیرون آورده و بقیه مواد را با گوشت برقی یا مخلوط‌کن پوره می‌کنیم. شیر را به تدریج به آرد اضافه میکنیم تا یک دست شود، بعد آن را کم‌کم داخل سوپ ریخته، هم می‌زنیم و به همراه بقیه باقلا به سوپ اضافه می‌کنیم. در ظرف را میگذاریم تا سوپ جا بیفتد، خامه ، آبلیمو و گلپر را با هم مخلوط کرده و پس از پختن سوپ به آن اضافه میکنیم.

نکات:
۱)حتما باقالی ها را بلانچ کنید برای این کار ابتدا در قابلمه‌ای مناسبی تا نیمه آب ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش آید. باقالی‌های پاک و شسته شده را به مدت سه تا چهار دقیقه در آب جوشانده، سپس آبکش کرده و روی آن آب سرد می‌ریزیم.
۲)موقع اضافه کردن آرد دقت کنید که گلوله نشود دراین صورت آن را داخل مخلوط کن یکدست کنید.
نوش جان

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر