header
متن مورد نظر

آش شوید باقالی با ماست ترش ویژه بهار ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آش شوید باقالی با ماست ترش

مواد لازم :

 شوید نیم کیلو
 باقالا سبز  یک پیمانه
 برنج خیس‌خورده دو پیمانه
 سیر له شده دو حبه
عصاره مرغ یا گوشت برای‌ آش و سوپ یک عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
ماست سفت کیسه‌ای ترش نصف پیمانه
پیاز داغ به مقدار دلخواه
نعناع داغ به مقدار دلخواه

طرز تهیه :

ابتدا برنج را داخل قابلمه‌ای متوسط ریخته و آن را تا نیمه با آب پر کنید. اجازه دهید برنج دو ساعت خیس بخورد تا هنگام پخت برنج، کاملا داخل ‌آش له شود.

سپس مقداری پیاز داغ را همراه عصاره مرغ یا گوشت به آن اضافه کنید و زیر گاز را روشن کنید. در حین پخت اگر آب لازم بود به آن اضافه کنید. وقتی برنج کاملا پخت، باقالا را اضافه کنید.

وقتی باقالا نرم شد، شوید خرد شده، سیر له شده، نمک و فلفل را اضافه کنید. اجازه دهید آش جا بیفتد طوری که دانه‌های برنج در آن مشخص نباشد.

ماست ترش را خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس وقتی‌ آش را خاموش کردید ماست را داخلش ریخته و مخلوط کنید، تا ماست داخل آش بریده نشود، در آخر‌ آش را داخل ظرف مناسب بکشید و با پیاز داغ، نعناع داغ و سیر داغ تزئین کنید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر