header
متن مورد نظر

آموزش پخت خوراک باقلا سبز برای بهار ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

خوراک باقلا سبز

مواد اولیه :

برای ۲ نفر
سیر  ۵حبه
روغن زیتون ۶قاشق غذاخوری
باقلا (سبز و تازه) ۲۰۰گرم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
گشنیز (ساطوری شده) ۳قاشق غذاخوری
آب به میزان لازم
تخم مرغ (اختیاری)  ۲عدد

طرز تهیه:

ابتدا باقلا را از پوست جدا کرده و غشای آن را هم بگیرید.سپس سیر را ریز کنید و در روغن زیتون تفت دهید. سپس باقلا را نیز به سیر اضافه کنید و با هم کمی تفت دهید. بعد کمی آب اضافه کنید تا باقلا بپزد. پس از پخت باقلا، نمک و فلفل را اضافه کنید و ۵ دقیقه قبل از کشیدن غذا تخم مرغ را نیمرو کرده و روی آن قرار داده و گشنیز خرد شده را به آن بیفزایید.و آن را با نان سرو کنید.

نکات:

۱)بهتر است این غذا را به همراه سایر غذاهای شمالی به عنوان هراه غذا یا دسر سرو کنید.

۲)این خوراک را میتوانید با برنج کته هم سرو کنید.

۳)اضافه کردن ترشی دلخواه مثل آبلیمو،آبغوره یا سرکه طعم این غذا را بهتر میکند.

۴)در صورت تمایل هنگام سرو غذا روی آن گلپر بریزید.

۵)این غذا در دستور اصلی تخم مرغ ندارد.

نوش جان

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر