header
متن مورد نظر

طرز تهیه کاپ کیک بدون فر نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه کاپ کیک بدون فر

مواد اولیه :

برای ۳ نفر
روغن مایع ۶قاشق غذاخوری
تخم مرغ  ۲عدد
وانیل نصف قاشق چای خوری
آرد سفید ۸ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۴قاشق غذاخوری
شکر ۷قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری
شیر  ۱۰قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتداآرد ،شکر ، وانیل ،بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط میکنیم.

بعد تخم مرغها را اضافه کرده وخوب هم میزنیم.

بعد روغن وشیر راهم به مواد اضافه کرده وبا یک چنگال خوب مخلوط میکنیم.

فنجان ها را چرب کرده وازموادتا نصف فنجان ها از مواد میریزیم ودرقابلمه میچینیم وبه اندازه نصف فنجان ها در قابلمه آب میریزیم و روی حرارت میگذاریم.

وقتی آب جوش آمد حرارت راکم کرده ومیگذاریم ۱۵ دقیقه بپزد.

بعد از ۱۵ دقیقه قابلمه را دمکن گذاشته ۲۰ دقیقه دیگر میگذاریم کاپ کیک ها خوب بپزد پس ازپخت کاپ کیک ها آن را ۱۰ دقیقه به همون حالت میگذاریم بماند سپس دم کن را بر داشته وتزیین میکنیم.

این کاپ کیک ها را میتوان ازفنجان خارج کرده و سرو کرد.

نکات:

۱)در صورت تمایل این ماگ کیک را بدون پودر کاکائو تهیه کنید.
۲)بهتر است فنجان شما چینی باشد بدترین نوع فنجان برای تهیه این کیک شیشه ای است.
۳)توجه داشته باشید برای نچسبیدن کیک باید داخل فنجان را به خوبی چرب کنید.
۴) در صورت تمایل کیک را داخل ماکرو گذاشته و بعد از ۵دقیقه خارج کنید(ممکن است بیشتر از این زمان نیاز به پخت داشته باشد)

نوش جان

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر