header
متن مورد نظر

طرز تهیه بیسکوتی پسته ویژه نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه بیسکوتی پسته

•    تعداد: ۴۸ عدد
•    زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
•    زمان پخت: ۳۵ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت

مواد لازم

•    ۱/۴  پیمانه کره آب شده
•    یک پیمانه شکر
•    یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
•    نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
•    ¼ قاشق چایخوری نمک
•    ۳ عدد تخم مرغ
•    نصف قاشق چایخوری وانیل
•    ¼ قاشق چایخوری عصاره بادام
•    ۲ ¼ آرده کامل
•    ۱٫۵ پیمانه قاشق چایخوری رازیانه
•    یک پیمانه کشمش خشک
•    ¾ پیمانه پسته
•    نصف پیمانه زردآلوی خشک، خرد شده
•    یک عدد تخم مرغ

طرز تهیه

۱٫    کره را به مدت ۳۰ ثانیه داخل یک کاسه بزرگ با همزن برقی هم بزنید. شکر، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. آن را هم بزنید تا کاملامخلوط شوند. سه عدد تخم مرغ، وانیل و عصاره بادام را اضافه کنید. به مرور آرد را اضافه کنید. سپس تخم رازیانه، کشمش، پسته و برگه زردآلو را اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید. روی مواد را بپوشانید و آن را ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خمیر آماده شود.

۲٫    فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر را دو نیم کنید. از هر نیمه یک لوله ۳۰ سانتی متر با قطر ۴ سانتی متر درست کنید. آنها را به اندازه مساوی تقسیم کنید. تکه ها را روی سینی فر که کاغذ روغنی روی آن قرار دارد، بچینید. سطح تکه های استوانه ای را صاف کنید تایک سانتی متر ضخامت داشته باشند. تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری آب را با هم مخلوط کنید و روی سطح نان ها بمالید.

۳٫    آنها را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا طلایی شود. آنها را یک ساعت بیرون بگذارید تا خنک شوند.

۴٫    پس از خنک شدن، دوباره فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. آنها را روی توری فر قرار دهید و ۵ دقیقه دیگر بپزید تا برشته و ترد شوند.

۵٫    بیسکوتی را می توانید سه روز در یخچال و سه ماه در فریزر نگهداری کنید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر