header
متن مورد نظر

طرز تهیه موس پسته به شکل گل رز برای عید

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

موس پسته با تزئین گل رز

مواد لازم:

خامه ‌فرم‌ گرفته: ۴۰۰ گرم
شیرعسلی: ۲۰۰ گرم
عسل: سه قاشق غذاخوری
سرلاك گندم و عسل: سه قاشق غذاخوری
زرده تخم‌مرغ: شش عدد
وانیل: یك قاشق چای‌خوری
پودر پسته: ۲۰۰ گرم
ژلاتین: ۱۰ ورق

روش تهیه:

۱٫ ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ، شكر و وانیل را هم می‌زنیم تا پف کنند، عسل و شیرعسلی را به آنها اضافه كرده و هم می‌زنیم تا كاملا مخلوط و یكدست شوند. بهتر است این كار را روی بخار آب جوش انجام دهیم تا زرده‌ها بپزند. مخلوط زرده را با خامه فرم گرفته، پودر سرلاك و پودر پسته مخلوط كرده و كنار می‌گذاریم.

۲٫ ورقه‌های ژلاتین را داخل آب سرد قرار داده تا نرم شوند سپس داخل ظرفی فلزی قرار داده و روی بخار آب می‌گذاریم تا ذوب شوند. ژلاتین را به مواد اضافه كرده و همه را با هم مخلوط می‌کنیم.

۳٫ مواد را داخل قالب‌های نیمکره‌ای یا استوانه‌ای می‌ریزیم. برای تزیین با خمیر فوندانت صورتی تعدادی پره گل رز آماده می‌کنیم و مانند تصویر دسر را تزیین می‌کنیم.

نکته:

برای آماده کردن این پره های رز که روی موس تزیین کرده ام از خمیر فوندانت صورتی استفاده کرده ام . در غیر این صورت می توانیم از خمیر مارسیپان یا خمیر شکلات یا حتی پره رز طبیعی استفاده کنیم. برای استفاده از پره های گل رز طبیعی بهتر است آنها را در مرنگ و شکر بزنیم تا شکل یخی پیدا کرده و خوش حالت تر بمانند.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر