header
متن مورد نظر

طرز تهیه چیزکیک سمنو ویژه نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه چیزکیک سمنو ویژه نوروز 95

مواد لازم برای تهیه خمیر:

پودر بیسكویت كرم‌دار وانیلی: ۴۰۰ گرم
كره: ۱۵۰ گرم
شیرعسلی: یك قاشق غذاخوری
شكلات سفید ذوب‌شده: ۵۰ گرم
مواد لازم برای لایه پنیری چیزكیك:
كرم پاتیسیر: ۴۰۰ گرم
پنیر لبنه یا خامه‌ای: ۴۰۰ گرم
سمنو: ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین: یك قاشق غذاخوری سرصاف
آب سرد: یك‌سوم لیوان معادل ۸۰ میلی لیتر

مواد لازم برای تهیه لایه رویی:

سمنو: ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین: یك قاشق غذاخوری
آب: یك‌سوم لیوان معادل ۸۰ میلی‌لیتر

روش تهیه:

۱٫ ابتدا بیسكویت خرد شده، شكلات سفید و شیرعسلی را داخل كاسه‌ای گود می‌ریزیم. كره را در دو مرحله به آن اضافه كرده و آنقدر چنگ می‌زنیم تا خمیر یكدستی حاصل شود. اگر خمیر سفت شد و حالت خشك داشت به آن كمی كره اضافه می‌كنیم و اگر نرم و شل شد به آن مقداری پودر بیسكویت اضافه می‌كنیم تا خمیر نرم و یكدستی حاصل شود.

۲٫ كف قالب ،كمربندی به قطر ۲۶ سانتی‌متر را سلفون یا كیسه نایلونی پهن می‌كنیم سپس خمیر را روی سلفون پهن كرده و ۱۵ دقیقه داخل یخچال می‌گذاریم.

۳٫ برای تهیه لایه خمیری تمام مواد ازجمله كرم پاتیسیر، پنیر و سمنو را با لیسك خیلی آرام هم می‌زنیم تا یكنواخت شوند سپس ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب جوش قرار می‌دهیم تا ذوب شود. ژلاتین ذوب شده را به مواد اضافه می‌كنیم و با لیسك هم می‌زنیم سپس مواد را روی خمیر منتقل كرده و به مدت ۶ ساعت داخل یخچال می‌گذاریم.

۴٫ درصورت تمایل می‌توانیم پس از یك ساعت چیزكیك را از یخچال خارج كرده و سمنو و ژلاتین اضافی را كه در دستور داشتیم با هم مخلوط کنیم و یك لایه نازك داخل چیزكیك ریخته و داخل یخچال ‌بگذاریم.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر