header
متن مورد نظر

طرز تهیه خورش چاقاله بادام فروردین ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه خورش چاقاله

مواد اولیه :

برای ۵ نفر

  • گوشت (خورشتی و بدون چربی) ۴۰۰گرم
  • سبزی (شامل نعنا و جعفری(جعفری كمی بیشتر)) ۲۵۰تا۳۰۰گرم
  • چاغاله بادام ۳۰۰گرم
  • برگ بو ۴عدد
  • پیاز ۴عدد
  • زعفران (آبكرده) ۲قاشق غذاخوری
  • آبغوره به میزان لازم
  • لیمو عمانی ۲عدد

 طرز تهیه:

۱٫ ابتدا گوشت را بشویید و به صورت خورشتی خرد كنید.در ظرفی مناسب مقداری روغن بریزید و گوشت را كمی در آن تفت دهید. ۲عدد پیاز را پوست بگیرید و ۴قسمت كنید و به گوشت اضافه كرده و كمی تفت دهید و بعد زردچوبه و فلفل بزنید و برگ بو را اضافه كرده و با مقداری آب اجازه دهید بپزد.

۲٫ وقتی که گوشت خورش نیم پز شد، ۲عدد پیاز باقی مانده را پوست گرفته و رنده كنید و در روغن سرخ كنید. نعنا و جعفری را شسته و ریز خرد كنید و جداگانه در روغن تفت دهید، ولی مراقب باشید رنگ آن تغییر نکند.

۳٫ چاغاله بادام را خوب شسته ودم آنها را بگیرید و به پیاز اضافه كنید و کمی تفت دهید.گوشت نیم پز شده را از مواد اضافه جدا كرده و به همراه آب صاف شده آن به مواد اضافه كنید و بگذارید غذا جا بیفتد.در نیم ساعت آخر پخت آبغوره،لیمو عمانی و زعفران را به خورش افزوده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.

نكات:

۱)مدت زمان پخت چاغاله بادام معمولا به همان اندازه پخت خورش كرفس است.

۲)بهتر است زمان كافی به خورش بدهید تا كاملا جا افتاده و خوشمزه شود.

۳)به جای آبغوره میتوان از آبلیمو هم استفاده كرد.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر