header
متن مورد نظر

دستور کته تره با ماهی تیلاپیا برای نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

کته تره با ماهی تیلاپیا

مواد لازم:

  •   برنج: سه پیمانه معادل ۶۰۰ گرم
  •   تره: ۵۰۰ گرم
  •   قرص استاک گوشت: یک عدد
  •   کره: ۵۰ گرم
  •   ماهی تیلاپیا: یک کیلو
  •   کره برای سرخ کردن: به‌میزان لازم
  •   ادویه مخصوص مرغ و ماهی: یک قاشق غذاخوری
  •   آرد سفید: به میزان لازم
  •   خامه: ۲۵۰ گرم
  •   پودرسیر: نصف قاشق چای‌خوری
  •   پودرگردو: به میزان دلخواه

روش تهیه:

۱٫ ابتدا برنج را پس از شستن و خیساندن با چهارونیم پیمانه آب می‌جوشانیم، در اواسط جوشیدن برنج، تره را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم آب برنج کاملا کشیده شود در ظرف‌های تک‌نفره یا یک قابلمه بزرگ برنج را کشیده، فشرده کرده و دم می‌کنیم.

۲٫ گر بخواهیم داخل قالب‌های تک‌نفره درست کنیم روی برنج فویل کشیده و آن را در فر دم می‌کنیم.

۳٫ ابتدا ماهی‌ها را با ادویه مرغ و ماهی طعم‌دار کرده کمی آرد روی آن می‌پاشیم و با کره آرام سرخ می‌کنیم.

۴٫ درنهایت خامه، پودرسیر  و پودرگردو را روی ماهی داخل تابه می‌ریزیم وقتی دو جوش خورد و کمی غلیظ شد کته را دمر کرده و تکه‌های ماهی را روی آن سرو می‌کنیم.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر