header
متن مورد نظر

طرز تهیه مسقطی گلاب و لیمو برای عید ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه مسقطی گلاب و لیمو

در مسقطی گلاب و لیمو از ۲۰۰ گرم نشاسته گل استفاده می کینم. در انتها تهیه مسقطی گلاب و لیمو مسقطی لیمو را در ظرفی که کف و دیواره آن را چرب کرده‌ایم، ریخته (می‌توانید از قالب سیلیکون استفاده کنید) و روی آن مسقطی گلاب را می‌ریزیم و سطح روی آن را صاف می‌کنیم و پس از خنک شدن برش می‌زنیم.

مواد لازم جهت تهیه مسقطی گلاب و لیمو

مواد لازم مقدار واحد توضیحات
خلال بادام ۱۰۰ گرم و خلال پسته
شکر ۴۰۰ گرم
آب ۶ تا ۷ پیمانه یا یک و نیم لیتر
گلاب نصف پیمانه
کره ۱۵۰ گرم
نشاسته گل ۲۰۰ گرم
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
رنگ خوراکی به میزان لازم قرمز
طرز تهیه مسقطی گلاب و لیمو

نشاسته را در شش تا هفت پیمانه آب سرد حل و از صافی رد می‌کنیم، سپس در ظرف لعابی تمیزی ریخته و ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم می‌زنیم تا مایه جوش آمده و کمی غلیظ شود.

شکر، گلاب، خلال بادام و پسته را اضافه و مخلوط می‌کنیم. کره را به مایه اضافه و هم زده تا غلیظ و شفاف شود. مسقطی را به دو قسمت تقسیم کرده، به نیمی از آن آبلیمو و به نیمی دیگر کمی رنگ صورتی خوراکی اضافه کرده و مخلوط می‌‌کنیم.

مسقطی لیمو را در ظرفی که کف و دیواره آن را چرب کرده‌ایم، ریخته (می‌توانید از قالب سیلیکون استفاده کنید) و روی آن مسقطی گلاب را می‌ریزیم و سطح روی آن را صاف می‌کنیم و پس از خنک شدن برش می‌زنیم.

نوووش جان

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر