header
متن مورد نظر

آموزش شیرینی فوری و بدون پخت نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

شیرینی بدون پخت, پخت انواع شیرینی, شیرینی بدون پختن, شیرینی پزی, سایت پخت انواع شیرینی,آشپزی

مواد لازم :

كره بادام‌زميني و پودر قند از هر کدام يك پيمانه
بيسكويت پودرشده يك و نيم پيمانه
كره يا مارگارين نرم‌شده ۵۰ گرم
بادام پرك‌ يا ترافل رنگي براي تزئين به ميزان لازم

طرز تهيه :

كره‌ را با پودر قند خوب زده تا كرم شود بعد بیسكویت‌ پودرشده را كم‌كم به آن  اضافه كرده تا حدی كه به دست نچسبد و شكل بگیرد. سپس خمیر را قالب زده یا گرد گرد درست كرده و در بادام پرك یا ترافل رنگی غلتانده و سپس میل نمایید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر