header
متن مورد نظر

طرز تهیه شیرینی فندقی مخصوص نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه شیرینی فندقی, شیرینی فندقی مخصوص عید نوروز

مواد لازم :

 مغز فندق بوداده بدون نمك  ۱۲۵ گرم
مغز بادام بوداده بدون نمك  ۱۲۵ گرم
 آرد سفيد ۲۵۰ گرم
پودر ‌قند  ۲۵۰ گرم
 هل كوبيده  يك قاشق مرباخوري
روغن ۱۷۵ گرم
پودر پسته به ميزان لازم

طرز تهيه :

ابتدا در ظرفی روغن ریخته و آرد را به آن اضافه می‌كنیم و حرارت می‌دهیم تا طلایی شود. هل، بادام و فندق چرخ كرده را به آن می‌افزاییم تا سرخ شود. بعد از مدتی آن را از روی حرارت برداشته و می‌گذاریم تا سرد شود. پودر قند را درون یك ظرف مسطح ریخته و با آن مخلوط می‌كنیم و با پشت قاشق مواد را صاف كرده و روی آن پودر پسته می‌ریزیم و به صورت لوزی برش می‌زنیم و درون ظرف دیگری می‌چینیم.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر