header
متن مورد نظر

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

شیرینی پفکی گردویی

شیرینی گردویی از آن دست شیرینی هایی است كه تقریبا همه دوستش دارند. مهم‌ترین ویژگی این شیرینی آن است كه در دهان آب می‌شود و بسیار لذیذ است. پیش از شروع به كار نكات مربوط به این شیرینی را حتما مطالعه كنید.

مواد لازم:

زرده تخم‌مرغ: ۵ عدد

پودر قند: ۲۰۰ گرم

گردو: ۲۰۰ گرم،  نیمكوب

پودر هل: یك قاشق چای‌خوری

یا وانیل: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

۱- زرده تخم‌مرغ را به همراه پودر قند با همزن برقی بزنید تا مایه كاملا سفید و كشدار شود، سپس هل یا وانیل را اضافه كنید.

۲- گردو را نگینی ریز خرد كرده و به مواد اضافه و با لیسك خوب مخلوط كنید. سینی مخصوص فر را چرب كرده و كاغذ روغنی بیندازید، سپس از مواد به اندازه یك قاشق چای‌خوری برداشته و با فاصله در سینی قرار دهید و در فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۵۰درجه سانتی‌گراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا زیر آن كمی طلایی شود. برای پخت این شیرینی، نیازی به تغییر رنگ روی آن نیست.

نكات:

۱- در این شیرینی درجه حرارت خیلی مهم است باید حتما از قبل فر روشن و داغ شده باشد، در غیر این صورت پف شیرینی می‌خوابد.

۲- اگر شیرینی را زود از فر بیرون بیاورید روی آن حفره‌های ریزی ایجاد می‌شود.

۳- می‌توانید به جای گردو از كنجد، پسته یا هر مغز خام دیگری استفاده كنید.

۴- كمی زعفران دم‌كرده، رنگ و طعم بهتری به شیرینی می‌دهد.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر