header
متن مورد نظر

طرز تهیه شیرینی آردی عید نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه شیرینی آردی عید نوروز 95

برای نوروز و سال جدید این شیرینی خوش طعم را درست واز خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :

کره : ۱۰۰ گرم
روغن جامد : ۱۰۰ گرم
پودر شکر : ۷۵ گرم
آرد ذرت : ۶۵ گرم
آرد سفید قنادی : ۲۰۰ گرم
بیکینگ پودر : ۱/۸ قاشق چایخوری
وانیل : ۱/۸ قاشق چایخوری
پودر هل : ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه :

آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.

در ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.

پودر قند را اضافه کنید و ۴ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

خمیر را جمع کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید.

و با فاصله ۲ سانت از هم در سینی فر بچینید.

به مدت ۲۰ دقیقه در فری که از قبل با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر