header
متن مورد نظر

دستور تهیه باقلوای بادام مخصوص نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

دستور تهیه باقلوای بادام

مواد لازم

•    ۴ عدد تخم مرغ

•    نمک

•    نصف پیمانه روغن مایع

•    آرد به میزان لازم

•    ۲ پیمانه شیر ولرم

مواد لازم شربت

•    یک پیمانه شکر

•    نصف پیمانه گلاب

•    یک پیمانه آب

•    ۳۰۰ گرم پودرقند

•    ۲۰۰ گرم پودر بادام

•    ۱۰۰ گرم پودر فندق

•    ۲ قاشق چایخوری پودر هل

طرز تهیه

۱٫    برای شربت، در یک قابلمه کوچک همه مواد را با هم روی حرارت ملایم بگذارید تا ۶ دقیقه بجوشند. توجه داشته باشید که این شربت نباید غلیظ باشد بلکه بسیار رقیق است. برای شربت غلیظ در باقلوا ها میزان آب را نصف کنید.

۲٫    شیر، پودر هل و تخم مرغ ها را به همراه روغن مایع و نمک مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.  سپس آرد را کم کم اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر شود.

۳٫    در این مرحله، خمیر را روی میز آردپاشی شده ورز دهید. سپس آن را به مدت ۳۰ دقیقه در کیسه چرب شده قرار دهید.

۴٫    قالب باقلوا را روغن جامد چرب کنید. خمیر را با وردنه باز و تا حد امکان آن را نازک کنید. خمیر که نازک شد در قالب قرار دهید تا همه دیواره های قالب را بپوشاند. همچنین باید حدود ۲  سانتی متر از قالب بزرگ تر باشد تا از لبه های قالب بیرون باشد.

۵٫    بقیه خمیر را روی سطح صاف باز کنید. مواد سفید بادامی را بریزید. روی آن وردنه بکشید تا به خورد خمیر بروند. اکنون با آب‌فشان گلاب بپاشید. دوباره یک لایه دیگر خمیر نازک دیگر روی آن قرار دهید. وردنه بکشید. با چاقو برش دهید.

۶٫    فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن و گرم کنید. خمیرهای برش خورده را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند.

۷٫    باقلوا را چند دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. سپس سه مرتبه با فاصله زمانی ۵ دقیقه ای، روی آنها شربت بریزید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر