header
متن مورد نظر

طرز تهیه شیرینی نارگیلی ویژه نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

مواد لازم

•    ۴  عدد سفیده تخم‌مرغ درشت

•    یک پیمانه شکر

•    یک قاشق چایخوری پودر وانیل

•    نصف پیمانه آرد

•    ۲٫۵ پیمانه پودر نارگیل

طرز تهیه

۱٫    فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

۲٫    در یک ظرف استیل، سفیده تخم‌مرغ، ‌شکر و نمک را بریزید و ظرف را روی قابلمه آب در حال جوش قرار دهید و مواد داخل ظرف استیل را هم بزنید.

۳٫    وقتی مخلوط گرم شد،‌ آن را از روی حرارت بردارید، پودر وانیل، آرد و پودر نارگیل را درون آن بریزید. درب ظرف حاوی مخلوط را بگذارید و حدود یک ساعت آن را درون یخچال قرار دهید.

۴٫    روی سینی فر، ‌کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی را قرار دهید و به اندازه یک قاشق، یک قاشق از خمیر بردارید و به فاصله ۲٫۵ سانتی‌متر از هم،  آن‌ها را روی کاغذ مخصوص،‌ بچینید.

۵٫    آن‌ها را به اندازه ۲۰- ۱۵ دقیقه بپزید تا طلایی شوند.

۶٫    سینی را از فر خارج کنید، در همان جایی که قرار دارند به مدت ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خنک شوند.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر