header
متن مورد نظر

طرز تهیه فاج آبنباتی ویژه عید نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه فاج آبنباتی

این فاج خیلی سریع آماده می شود فقط برای اینکه حالت سفت و شکلاتی به خود بگیرد باید دو تا سه ساعت در یخچال قرار بگیرد. همه لایه های این فاج خوشمزه و دوست داشتنی هستند.

تعداد: ۶۴ عدد

زمان تهیه: ۱۵ دقیقه

زمان سرد شدن: ۲ تا ۳ ساعت

پخت در مایکروفر: ۷ تا ۹ دقیقه

مواد لازم

نصف پیمانه کره

۱/۳ پیمانه پودر کاکائو

¼ پیمانه شکر قهوه‌ای

¼ پیمانه شیر

۳٫۵ پیمانه پودر شکر

یک قاشق چایخوری وانیل

۳۰ شکلات کارامل وانیلی

یک قاشق غذاخوری آب

دو پیمانه بادام زمینی

نصف پیمانه شکلات نیمه تلخ

نصف پیمانه شکلات شیری

طرز تهیه

۱٫    کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. روی فویل کره بمالید تا چرب شود. سپس آن را کنار بگذارید.

۲٫    در کاسه مایکروفر، کره را بریزید. بدون در با قدرت ۱۰۰ درصد به مدت ۱ تا ۱٫۵ دقیقه آن را حرارت دهید تا کره آب شود. آن را هم بزنید. دوباره ۳۰ ثانیه دیگر در مایکروفر قرار دهید. شکر و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. فاج را روی سطح سینی بریزید.

۳٫    در یک کاسه دیگر، کارامل ها و آب را با هم مخلوط کنید. آنها را به مدت ۲ تا ۲٫۵ دقیقه در درجه ۵۰ درصد مایکروفر قرار دهید تا کارامل ها آب شوند. یک بار هم بزنید. سپس بادام زمینی را اضافه کنید و دوباره ۴۵ تا ۶۰ ثانیه در مایکروفر قرار دهید تا نرم شوند. مخلوط کارامل را روی فاج بریزید.

۴٫    در  کاسه ای کوچک، شکلات نیمه تلخ و شکلات شیری را با هم مخلوط کنید. آنها را به مدت ۲ تا ۲٫۵ دقیقه در درجه ۵۰ درصد مایکروفر قرار دهید تا کاملا آب شوند. آنها را روی لایه کاراملی بریزید. روی آنها را بپوشانید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید. پس از اینکه فاج خودش را گرفت، فویل را بردارید و آن را به مربع های کوچک برش دهید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر