header
متن مورد نظر

طرز تهیه رشته پلو با گوشت ویژه نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه رشته پلو با گوشت

مواد اولیه :

برای ۴ نفر
برنج نیم كیلو
گوشت ۶۰۰گرم
رشته ۲۰۰گرم (پلویی)
پیاز  ۲عدد
رب گوجه فرنگی ۱قاشق سوپخوری
زعفران ۱قاشق چایخوری (ساییده)
زردچوبه به میزان لازم
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
برگ بو ۴عدد
پوست پرتقال ۱قاشق غذاخوری (رنده شده)
كره ۲۰۰گرم
دارچین به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا برنج خیس كرده را به مرحله آبكشی میرسانیم و ۳۰ثانیه مانده به آبكش كردن رشته را به آن اضافه كرده و آن را دم می اندازیم.
گوشت را از شب قبل داخل مقداری پیاز،برگ بو ،زعفران و پوست پرتقال رنده شده كه ۳بار جوشیده و آب آن خارج شده قرار میدهیم و آن را با كره تفت داده و سپس زعفران و رب را اضافه میكنیم و پس از تفت دادن همه ادویه ها را به آن اضافه كرده و با مقداری آب میپزیم.بعد از پخت به صورت خورش روی برنج سرو میكنیم.

نكات:

۱)بهتر است برای رشته پلو از ته دیگ سیب زمینی آغشته به زعفران و كنجد استفاده شود.
۲)اگر رشته شما محلی باشد بهتر است ولی اگر از رشته صنعتی استفاده میكنید آن را كمی بیشتر بجوشانید.
۳)اضافه كردن ماست به مقداری برنج لایه رویی ته دیگ آن را خوشمزه تر میكند.

نوش جان

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر