header
متن مورد نظر

دستور شیرینی مارمالادی مناسب نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه شیرینی مارمالادی

مواد لازم:

  • کره نرم و خرد شده=۱۸۵ گرم
  • وانیل=۴/۱ قاشق چایخوری
  • شکر=۱۶۵ گرم
  • زرده تخم مرغ=۲ عدد
  • پودر بادام=۶۰ گرم یا نصف پیمانه
  • آرد=۲۲۵ گرم یا یک و نیم پیمانه
  • بیکینگ پودر=نصف قاشق چایخوری
  • مارمالاد تمشک یا آلبالو=۴ قاشق غذاخوری
  • رنده پوست لیموترش=۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

۱٫ فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.۲٫ کره،وانیل،شکر و زرده ها را در یک کاسه متوسط به کمک همزن برقی فقط تا حدی که با هم مخلوط شوند بزنید. پودر بادام را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با سایر مواد کاملا مخلوط نمایید.

۳٫ از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در دستتان گرد کنید و به فاصله ۵ سانتی متر از یکدیگر در سینی قرار دهید(سینی نیاز به چرب کردن ندارد)

۴٫ با دسته یک قاشق چوبی یا با نوک انگشت حفره کوچکی به عمق یک سانتیمتر و پهنای یک و نیم سانتیمتر روی هر یک از شیرینی ها ایجاد کنید.

۵٫ مارمالاد را با رنده پوست لیموترش مخلوط کرده و به کمک یک قاشق چایخوری یا یک قیف کاغذی داخل حفره ها را پر کنید.

۶٫ شیرینی ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سینی خنک کنید.این شیرینی در ظرف دردار تا ۳ هفته قابل نگهداری است.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر