header
متن مورد نظر

طرز تهیه رشته پلو شام شب عید نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه رشته پلو

مواد اولیه :

برای ۳ نفر
سیب زمینی  ۴ عدد (متوسط و حلقه حلقه شده)
برنج یك كیلو و نیم
روغن ۸ قاشق سوپ خوری
گوشت نیم كیلو (گوسفندی یا راسته گوساله)
خرما نیم كیلو (رطب تازه و هسته گرفته شده)
رشته نیم كیلو (پلویی)
كشمش ۴۰۰ گرم (پلویی)
فلفل سیاه به میزان لازم
زعفران ۱ قاشق چای خوری (ساییده شده)
نمك به میزان لازم
ادویه به میزان لازم (پلویی)

رشته پلو را میتوان غذای سنتی همدان تلقی كرد هرچند در سایر مناطق كشور هم پخت آن متداول است اما تاریخچه و مصرف آن بیشتر به استان همدان باز میگردد.این غذا در عین ساده بودن بسیار خوشمزه و لذیذ است و مصرف آن برای میهمانی های دور همی بسیار مناسب است.

طرز تهیه:

گوشت را به دلخواه چرخ كرده و یا قطعه قطعه كنید.سپس آن را در روغن كمی سرخ كنید و با كمی آب ،نمك و فلفل بپزید.
میتوانید برای شكیل شدن غذا از گوشت چرخ شده و به حالت قلقلی های ریز هم استفاده كنید.
برنج را در آب در حال جوش بریزید و اجازه دهید نیم پز شود سپس رشته پلویی را به آن اضافه كنید و مخلوط كنید تا رشته كاملا با برنج مخلوط شود.و بعد برنج را اب كش كنید.ته قابلمه مقداری روغن دهید و سیب زمینی ها را ته قابلمه بچینید و مقداری از برنج را به آن اضافه كنید و گوشت را با خرما ، كشمش و ادویه پلویی مخلوط كرده و لابه لای برنج بدهید در لایه آخر برنج را اضافه كرده و زعفران آب شده را هم اضافه كنید و دم كنی را روی برنج قرار دهید. نیم ساعت بعد غذا آماده است.

نكته:

سیب زمینی ته قابلمه بسیار به خوشمزه شدن غذا كمك خواهد كرد حد الامكان سعی كنید از ظرفی بزرگ برای پخت غذا استفاده كنید تا ته دیگ بیشتری داشته باشید البته اضافه كردن زعفران آب كرده روی سیب زمینی ها هم قطعا خالی از لطف نخواد بود.
خوردن این غذا با ماست موسیر و دوغ توصیه میشود.
نوش جان

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر