header
متن مورد نظر

طرز تهیه رشته پلوی مجلسی با میگو سال ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

رشته پلوی مجلسی با میگو

مواد اولیه :

برای ۴ نفر
زعفران به میزان لازم
دارچین ۱قاشق غذاخوری
خلال بادام به میزان لازم
خلال پسته به میزان لازم
برنج ۳پیمانه
كشمش نصف پیمانه (پلویی)
پیاز  ۱عدد
رشته ۲۵۰گرم (پلویی)
میگو  نیم كیلوگرم
كره به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا میگوها را پاك كرده و رگ موجود در كمر آن را خارج كنید و به مدت ۲۰ دقیقه با آب بپزید.سپس آنها را با كره سرخ كنید و در مرحله آخر كمی زعفران بزنید و كنار بگذارید.برنج را در ظرف مناسب به مرحله آبكشی برسانید و ۳۰ ثانیه آخر رشته پلویی را به آن اضافه كنید . بعد آبكش كرده و آن را دم بیندازید.در ظرفی جدا مقداری كره داغ كنید و كشمش های شسته و دارچین
را در آن تفت دهید تا پف كنند.سپس آنها را خارج كرده و مغز بادام و پسته را هم تفت دهید.بعد از پخته شدن برنج آن را به صورت لا به لا در دیس بكشید و بین آن میگو و كشمش و خلالها را قرار دهید و در لایه آخر كمی از برنج را زعفرانی كرده و قرار دهید.

نكات:

۱)بهتر است خلالها را از شب قبل داخل آب و شكر و گلاب خیس كنید تا خوشمزه تر شوند.
۲)طبخ این غذا با كره لذیذ تر است اما میتوانید به جای آن از روغن هم استفاده كنید.
۳)بهتر است برای این غذا ته دیگ سیب زمینی قرار دهید.
نوش جان

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر