header
متن مورد نظر

طرز تهیه ماهی شکم پر

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه ماهی شکم پر

مواد اولیه :

فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
ادویه به میزان لازم
گردو ۵۰ تا ۱۰۰ گرم
تمر هندی به میزان لازم
سیر  ۲۵۰ گرم – خرد شده
پیاز  ۱ عدد – خرد شده
ماهی ۱ عدد
گشنیز ۲۵۰ گرم – خرد شده
زردچوبه به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم

طرز تهیه:

ماهی را کاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم.
مقداری نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.
سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم.پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار کمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم.
درب ظرف را می بندیم.
بعد از ۱۰ دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه کرده و پس از ۲ تا ۳ دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.
مواد فوق را داخل شکم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.
در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.
سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می کنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر