header
متن مورد نظر

طرز تهیه کباب ماهی سالمون ادویه دار

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

کباب ماهی سالمون ادویه دار

مواد اولیه :

برای ۴ نفر
ریحان ۲ قاشق سوپخوری (تازه، خرد شده)
نمک ۱ قاشق چایخوری
دانه کنجد ۲ قاشق چایخوری
زیره سبز ۱ قاشق چایخوری (آسیاب شده)
فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری (دانه فلفل، له شده)
ماهی سالمون ۷۰۰ گرم (فیله بدون استخوان، ترجیحاً آزاد، تکه های ۴ سانتی متری)
لیمو ترش ۲ عدد (خرد شده به صورت برش های نازک)
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری

تجهیزات ویژه:

۱۶ عدد سیخ چوبی که به مدت ۱ ساعت در آب خیس خورده باشند.

روش تهیه:

کباب پز را با شعله ی متوسط گرم کنید. ریحان، دانه های کنجد، زیره سبز و نمک و دانه های فلفل قرمز را در یک کاسه ی کوچک بریزید و آنقدر هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند. ترکیب ادویه ها را کنار بگذارید.
دو سیخ چوبی را از درون تکه های ماهی و لیمو ترش تا خورده رد کنید تا کلاً ۸ سیخ کباب داشته باشید. اول و آخر هر سیخ تکه های ماهی باشد. دو طرف آن را به روغن و ترکیب ادویه ها که از قبل آماده کرده اید آغشته کنید.
آنها را به مدت ۵ تا ۸ دقیقه کباب کنید و گاهی از آنطرف کنید تا ماهی ها کاملاً حالت برق زدن خود را از دست بدهند.

نکته:

سعی کنید حتماً ماهی پاک شده تهیه کنید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر