header
متن مورد نظر

آموزش پخت کباب ماهی برای شب عید نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش پخت کباب ماهی

مواد اولیه :

برای ۲ نفر
ماهی نیم كیلو (استخوان درشت و ترجیحا اوزون برون)
آب پیاز ۳قاشق سوپخوری
آبلیمو ۳قاشق سوپخوری
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زعفران ۱قاشق چایخوری (دم كرده و غلیظ)
روغن ۳قاشق سوپخوری (مایع)
فلفل دلمه ای ۲عدد (رنگی)
لیمو ترش به میزان لازم (برای تزیین)

طرز تهیه:

ابتدا ماهی را پوست گرفته و آن را بشویید و از استخوان جدا كرده و به صورت دو قطعه فیله درآورید. سپس گوشت را به قطعات ۲۵ یا ۳۰ گرمی برش بزنید. در ظرفی آب پیاز، آبلیمو، نمك، فلفل و زعفران دم كرده و در صورت تمایل مقداری جعفری ساطوری شده را مخلوط كنید و قطعات برش خورده ماهی را داخل این مواد قرار دهید و بگذارید یك ساعت در یخچال با روكش نایلونی استراحت كند تا به خوبی طعم دار شود. پس از گذشت این مدت روغن را نیز به سایر مواد اضافه كنید و قطعات گوشت ماهی را نیز پشت و رو كنید. باز هم یك ساعت دیگر مواد را در یخچال قرار دهید. پس از استراحت دوم یك در میان قطعات ماهی و یك تكه از فلفل دلمه ای را به سیخ بكشید و كباب كنید.

نكات:

۱)بهتر است به مواد ماهی ۲قاشق چایخوری ادویه مخصوص ماهی هم اضافه شود.
۲)در صورت تمایل هنگاك كباب كردن ماهی روی آن مقداری گرد لیمو بپاشید.
۳) هنگام خواباندن ماهی در مواد مزه دار كننده بهتر است ۲تا ۳ مرتبه آن را زیر و رو كنید تا طعم سس یكسان به تمام قسمتهای ماهی برسد.
۴) هنگام كباب كردن میتوان مقداری از سس را با قلمو روی تكه های گوشت ماهی و فلفل زد تا ضمن پخت روی مواد نسوزد.
۵) هنگام پخت مواظب باشید تا كبابها خیلی خشك نشود و آنها را كمی آبدار بردارید.
۶)حواستان باشد ماهی را بیشتر از مدت ذكر شده داخل مواد نخوابانید چون باعث از بین رفتن گوشت ماهی میشود.
نوش جان

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر