header
متن مورد نظر

ماهی لا پلو غذای شمالی مخصوص شب عید ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ماهی لا پلو غذای شمالی

مواد اولیه :

برای ۶ نفر
زعفران ۱ قاشق چای خوری
ادویه ۱ قاشق مربا خوری (پلویی)
آرد ۶ قاشق سوپ خوری
ماهی ۶ عدد (دودی)
برنج یك كیلو
فلفل سیاه به میزان لازم

ماهی پلو بیشتر در شمال كشور طبخ میشود و اغلب در زبان محلی ماهی لا پلو گفته میشود.این غذا بسیار خوشمزه است و به دلیل پخته شدن ماهی در بین برنج به ماهی طعم لذیذی میدهد.

طرز تهیه:

ابتدا فلس ماهی دودی را گرفته و آن را بشویید و برای آنكه زیاد شور نباشد آن را داخل آب یك ساعتی بخوابانید.
پس از آن ماهی را در پارچه تمیزی قرار داده و آن را خوب خشك كنید.در سینی یا ظرف بزرگی آرد و فلفل را با هم مخلوط كرده و ماهی را در آن خوب بغلتانید و سپی در روغن بسیار داغ سرخ كنید.برنج را در ظرف مناسب به مرحله آبكش برسانید و سپس ته قابلمه مقداری روغن یا كره ریخته و كمی از برنج را اضافه كنید.ماهی ها را لا به لای برنج قرار داده و در هر مرحله كمی زعفران آبكرده و كره روی ماهی اضافه كنید.درب غذا را گذاشته و برنج را دم بیندازید.

نكات:

۱) میتوانید به جای پلوی ساده از سبزی پلو استفاده كنید این كار غذای شما را خوشمزه تر میكند.
۲) استفاده از آرد سوخاری به جای آرد سفید غذای شما را بسیار لذیذ تر خواهد كرد.
۳) میتوانید در هر مرحله از یك عدد فلفل دلمه ای هم روی ماهی استفاده كنید و آنها را با رنگهای متفاوت انتخاب كنید تا غذای شما خوشمزه تر شود.
۴)ماهی ها را پس از پخت از لای برنج خارج كرده و در كنار دیس قرار دهید.
۵) این غذا را با ماهی معمولی درست نكنید چون به دلیل بوی نامطبوع آن غذای خوشمزه ای به شما نمیدهد ماهی دودی بهترین گزینه است.
نوش جان

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر