header
متن مورد نظر

طرز پخت ماهی قزل آلا در فر برای شام عید ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ماهی قزل آلا در فر

مواد اولیه :

برای ۲ نفر
ماهی قزل آلا  ۲ عدد (پاک کرده و از وسط برش داده. بدون سر)
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
لیمو ترش ۱ عدد (حلقه شده)
جعفری ۴ شاخه
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱٫ فر را از قبل با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) داغ کنید.

۲٫ درون و بیرون ماهی را که پاک کرده و سر آن را زده اید روغن زیتون بمالید و کمی نمک و فلفل بپاشید.

۳٫ چند برش لیمو و ۲ شاخه جعفری درون هر قزل آلا قرار دهید سپس هر کدام را جداگانه درون فویل آلومینیومی بپیچید و ۱۵ دقیقه تا زمانی که ماهی بپزد در فر قرار دهید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر