header
متن مورد نظر

طرز تهیه شنیسل ماهی مخصوص نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه شنیسل ماهی

مواد اولیه :

برای ۲ نفر
ماهی ۴قطعه (فیله بزرگ و بدون استخوان)
شیر  ۱چهارم لیوان
آرد سفید ۱چهارم لیوان
تخم مرغ  ۱عدد
آرد سوخاری نصف لیوان
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
نمك به میزان لازم
فلفل له میزان لازم
زعفران ۱قاشق غذاخوری (آب كرده و غلیظ)

طرز تهیه :

ابتدا فیله های ماهی را شسته و داخل آبكش قرار دهید تا آب آن كاملا برود. آرد سفید ،پودر سیر ، نمک و فلفل را مخلوط كنید تا یكدست شوند ، تخم مرغ را داخل کاسه ای دیگر بشکنید و با چنگال بزنید تا کف کند.سپس زعفران را به آن بیفزایید و آن را بزنید تا یكدست شود.
داخل تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، فیله های ماهی را به نوبت داخل شیر بزنید سپس در مخلوط آرد بغلتانید، در مرحله بعدی فیله های ماهی را داخل تخم مرغ بزنید سپس داخل آرد سوخاری بزنید و در روغن داغ بگذارید تا سرخ شوند.
پس از اینکه یک طرف طلایی شد ماهی ها را برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود.

نكات:

۱)در صورت تمایل به جای شیر از مقداری آبلیمو استفاده كنید.
۲)میتوانید شنیسل را تنها با آرد سوخاری،تخم مرغ،آبلیمو و پودر سیر تهیه كنید.
۳)بهتر است شنیسل در روغن زیتون سرخ شود.
۴)روغن باید كاملا داغ باشد تا شنیسل روغن زیادی به خود نگیرد.
نوش جان

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر