header
متن مورد نظر

ماهی شکم پر مجلسی با روکش خمیری نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ماهی شکم پر مجلسی

مواد اولیه :

برای ۲ نفر
ماهی ۱عدد (حدودا ۳۰۰گرم)
پیاز  ۱عدد
سیر  ۲حبه
هویج ۱عدد
سبزی از هركدام ۴شاخه (شامل گشنیز،جعفری و ریحان)
لیمو ۲عدد
فلفل ۲عدد (تند)

 مواد خمیر :

آرد ۲۲۵گرم (غنی شده)
نمك نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ  ۱عدد
روغن ۲قاشق غذاخوری
آب ۱۵۰میلی لیتر (ولرم)
زعفران به میزان لازم (اختیاری)

طرز تهیه:

ابتدا فر را روی حرارت حدودا ۱۵۰درجه تنظیم و روشن می‌كنید .ماهی درسته را از فلس پاك می كنید. شكم آن را باز كرده تمیز می‌كنید و سپس خوب شستشو می‌دهید. داخل شكم ماهی را با آبلیمو و نمك مزه دار می‌كنید و باپیاز خرد شده، سیر ،هویج فلفل سبز و شاخه های سبزی كه همگی را ریز كرده اید پر می كنید. برای مزه دارشدن بیشترروی مواد داخل ماهی هم ،‏آب لیمو تازه میریزید. شكم ماهی را می‌بندید و آن را داخل فر قرار میدهید تا نیم پز شود.

طرز تهیه خمیر:

آرد و نمک را در ظرفی الک کرده ، در مرکز آن گودی ایجاد کنید. تخم مرغ را به همراه كمی زعفران یا زردچوبه خوب با مخلوط كن میزنیم.سپس به همراه آب و روغن آفتابگردان داخل گودی بریزید و مواد را مخلوط کنید تا خمیر چسبنده ای به دست آید. خمیر را روی سطح آردپاشی شده ضربه بزنید تا چسبندگی آن از بین برود، خمیر را روی یک حوله قرار دهید و یک کاسه روی آن برگردانید و به مدت ۳۰ دقیقه در محیط گرم استراحت دهید سپس خمیر را رروی سطح آرد پاشی شده باز كنید. به طوری که کاملاً یکدست و صاف و بدون پاره گی باقی بماند. سپس ماهی نیم پز را روی آن قرار داده و خمیر را روی ماهی بكشید و روی آن را با كره كاملا چرب كنید و داخل ظرف فر قرار داده و اجازه دهید خمیر بپزد.

نكات:

۱)نکته ی قابل توجه در مورد این خمیر این است که این خمیر بهتر است روی پارچه باز شود به این صورت که پارچه را روی میز ببندید تا حرکت نکند سپس روی آن آرد کافی بپاشید و با وردنه نازک کنید.
۲)تبحر در بازکردن این خمیر در نتیجه گیری بهتر امر بسیار مهمی است.
۳)بهتر است سر و دم ماهی را بكنید و آن را با خمیر خودتان شكل دهید تا قابل خوردن شود.
۴)میتوانید از هر ماده ای كه خواستید برای داخل شكم ماهی استفاده كنید.
نوش جان

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر