header
متن مورد نظر

خوراک ماهی سالمون کنجدی ویژه نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ماهی سالمون کنجدی

مواد اولیه :

برای ۸ نفر
فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
روغن کنجد ۱ قاشق چای خوری
پوست پرتقال ۲ قاشق چای خوری (رنده شده)
زنجبیل ۲ قاشق چای خوری (خرد شده)
گشنیز ۲٫۵ قاشق غذاخوری (خرد شده)
پیاز  ۱/۲ فنجان (پیاز قرمز حلقه شده)
فلفل دلمه ای ۱/۲ فنجان (فلفل دلمه ای قرمز خلال شده)
پرتقال ۳ عدد
ماهی سالمون ۱تکه (فیله ۱٫۱۳۰ کیلوگرمی)
سس سویا ۲٫۵ قاشق غذاخوری
آب پرتقال ۱/۳ فنجان
سرکه سفید ۱/۳ فنجان
روغن گیاهی به مقدار لازم
کنجد ۱ قاشق غذاخوری (تست شده)

طرز تهیه:

سرکه، آب پرتقال و سس سویا را با هم داخل یک کاسه کوچک مخلوط کنید و آنها را به یک دیس مستطیل شکل پیرکس انتقال دهید. ماهی سالمون را داخل ظرف قرار دهید و روی آن را با پلاستیک ببندید و به مدت حداقل ۲ ساعت داخل یخچال نگهدارید و قبل از پختن آن را به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید.

با یک چاقوی تیز پوست پره های پرتفال را از آن جدا کنید و آنها را داخل کاسه بیندازید.

فلفل قرمز، پیاز، گشنیز، زنجبیل، روغن کنجد، نمک و فلفل قرمز را داخل یک کاسه متوسط مخلوط کرده و روی پرتقال ها بریزید.

فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد (۴۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید و سینی فر را با فویل بپوشانید و روی آن روغن بمالید و ماهی سالمون را روی آن قرار دهید و روی آن نمک و فلفل بپاشید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد سپس از یک کفگیر برای انتقال ماهی به یک دیس استفاده کنید.

روی ماهی مخلوط پره های پرتقال را بریزید و روی آن دانه های کنجد را پراکنده کنید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر