header
متن مورد نظر

آموزش میگو پلوی معطر برای شب عید نوروز

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

میگو پلوی معطر

مواد اولیه :

برای ۵ نفر
برنج ۴پیمانه
میگو  نیم كیلو
سیر  ۱حبه
سبزی ۳۰۰گرم (پلویی)
تخم گشنیز ۱قاشق مرباخوری (پودر)
زیره سبز ۱قاشق مرباخوری (پودر)
زعفران ۱قاشق چایخوری (ساییده)
گوجه فرنگی  به میزان لازم (گیلاسی)
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
آرد سوخاری به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا میگو ها را پس از پاك كردن بشویید و رگ كمر آنها را خارج كنید و حدود۴دقیقه در آب كاملا جوش بجوشانید.سپس آنها را آبكش كنید.در ظرفی مناسب كمی كره و نمك و فلفل و زعفران آب شده قرار دهید و سیر را داخل آن رنده كنید و میگو را تا آماده شدن برنج در آن بخوابانید.حال برنج را در ظرفی مناسب با سبزی پلو ریز شده و پودر گشنیز و زیره كته كنید و حدود ۵ دقیقه مانده به ماده شدن برنج میگوها را از مواد خارج كرده و بعد از غلتاندن در آرد سوخاری در كره یا روغن سرخ كنید و بر روی برنج آماده قرار دهید و گوجه های گیلاسی را در اطراف بچینید و برای سرو آماده كنید.

نكات:

۱)بهتر است میگوها را از شب قبل در مواد ذكر شده بخوابانید تا خوشمزه تر شوند.
۲)دقت كنید كه استفاده از كره غذای شما را بسیار خوشمزه تر از روغن میكند.
۳)اگر دوست دارید این غذا را به صورت آبكش تهیه كنید و میگو سرخ شده را لا به لا و به همراه سبزی قرار دهید.
۴)بهتر است دو عدد سیر هم داخل برنج رنده كنید.
نوش جان

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر