header
متن مورد نظر

طرز تهیه ماهی تیلا پیلا با سس بادام زمینی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه ماهی تیلا پیلا

مواد اولیه :

برای ۴ نفر
روغن کانولا ۲ قاشق چایخوری (یا روغن مایع)
سبزیجات ۴۵۰ گرم
روغن کانولا ۱ قاشق سوپخوری (یا روغن مایع)
ماهی تیلا پیلا ۴ عدد فیله – حدود ۷۰۰ گرم (به ضخامت ۱ سانتی متر)
سس بادام زمینی ۴ قاشق سوپخوری

۱٫ در یک ماهیتابه ی نچسب ۲ قاشق چایخوری روغن را روی حرارت زیاد داغ کنید. سبزیحات را اضافه کنید و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه تا ترد شوند بپزید و گاهی هم بزنید. سبزیجات را بین ۴ بشقاب غذا تقسیم کنید. روی آن را بپوشانید تا گرم بماند.

۲٫ ۱ قاشق سوپخوری روغن به همان تابه اضافه کنید و حرارت را تا شعله ی متوسط کم کنید. فیله های ماهی را اضافه کنید. ۳ دقیقه بپزید. ماهی را از آن رو کنید. ۱ قاشق سوپخوری سس بادام زمینی روی هر فیله بریزید. به مدت ۴ دقیقه دیگر تا زمانی که ماهی به راحتی با چنگال تکه شود سرخ کنید. ماهی را با سبزیجات سرو کنید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر