header
متن مورد نظر

آموزش شور ماهی پلو بوشهری شام شب عید ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

شور ماهی پلو بوشهری

مواد اولیه :

برای ۴ نفر
ماهی ۱عدد (شور)
كشمش ۱تا۲پیمانه
گرد لیمو ۱قاشق سوپخوری
زردچوبه ۱قاشق چایخوری
پیاز  ۱قاشق سوپخوری (سرخ شده)
شوید ۲۰۰گرم (اختیاری به صورت ساطوری)
برنج ۳لیوان

طرز تهیه:

ابتدا ماهی را حداقل ۳ ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود و در این مدت چند بار آب آن را عوض كنید، سپس ماهی را تمیز كرده و تكه‌تكه كنید و در آب‌كش بگذارید. برنج را با كره به صورت كته یا آب‌كش بپزید. روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ كنید. كشمش پاك كرده و شسته را به ماهی اضافه كنید و كمی سرخ كنید. پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و كشمش اضافه كنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو كنید.

نكات:

۱)اگر دوست دارید به برنج شوید هم اضافه كنید.در این صورت ماهی را بعد از شستن داخل برنج در حال جوش بیندازید و وقتی كمی جوش زد آن را برداشته و پوستش را جداكنید و خرد كرده و به همراه كشمش و بقیه مواد سرخ كرده و به برنج اضافه كرده و بعد دم بیندازید.
۲) می‌توانید ماهی و كشمش را موقع كشیدن برنج لابه‌لای آن بگذارید و دم كنید.
نوش جان

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر