header
متن مورد نظر

طرز تهیه کتلت تن ماهی برای ۱۳ بدر ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

کتلت تن ماهی

مواد اولیه :

برای ۴ نفر
سیب زمینی  ۴عدد (بزرگ)
تن ماهی ۱قوطی
تخم مرغ  ۱عدد كامل +۱عدد زرده
پیازچه ۱۵ساقه
ریحان ۲قاشق غذاخوری (خرد شده و تازه)
سیر  ۱حبه
فلفل دلمه ای نیم عدد (قرمز)
ماست ۱قاشق غذاخوری
آبلیمو ۱قاشق غذاخوری
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
آرد سوخاری به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی را بشویید و با مقداری آب و نمك بپزید. پس از اینکه پخت پوست بکنید و درظرفی رنده كنید (نباید به صورت پوره نرم شود). روغن تن ماهی را كاملاً بگیرید و گوشت آن را باچنگال له كنید. سپس به سیب زمینی اضافه كنید.همه سبزیجات شامل پیازچه خردشده (هم قسمت سفید و هم قسمت های سبز آن)، ریحان خرد شده و فلفل دلمه ای قرمز نگینی خرد شده را به مخلوط سیب زمینی و تن ماهی بیفزایید.یك عدد تخم مرغ كامل و یك عدد زرده را همراه ماست، آب لیمو، سیر له شده، نمك و فلفل به مخلوط اضافه کنید و با چنگال مخلوط را هم بزنید تا خمیر یكدستی درست شود.
از مخلوط به اندازه یك نارنگی بردارید و به شكل كتلت درآورید. دو طرف آن را با آرد یا پودر سوخاری بپوشانید و در روغن سرخ كنید.

نكات:

۱)در صورتی که می خواهید سیب زمینی هنگام رنده شدن به صورت پوره در نیاید باید بعد از اینکه خنک شد آن را رنده کنید.
۲)این كتلت را با سس فلفل و آبلیمو سرو كنید.
۳)منظور از تن ماهی یك قوطی ۱۸۰گرمی است.
نوش جان

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر