header
متن مورد نظر

دستور شیرینی نرم شکری بادامی نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

شیرینی نرم شکری بادامی

مواد اولیه :

کره ۲/۳ فنجان (کمی نرم شده)
روغن صاف قنادی ۲/۳ فنجان
شکر ۱ و نیم فنجان
تخم مرغ  ۲ عدد
عصاره بادام ۲ قاشق چایخوری
آرد شیرینی پزی ۲ و ۳/۴ فنجان
آرد همه کاره ۱ فنجان
نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
پودر تزئینی به مقدار دلخواه (یا شکر توربینادو)

۱٫ در کاسه ی همزن دستی کره، شکر و روغن صاف قنادی را بزنید تا ترکیب شوند. تخم مرغ و عصاره بادام را اضافه کنید و مخلوط کنید.
۲٫ در یک کاسه ی دیگر آرد ها، نشاسته ی ذرت، بکینگ پودر و نمک را الک کنید و مخلوط کنید. مخلوط آرد را کم کم داخل مخلوط کره بریزید و هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند.
۳٫ خمیر را ۳۰ دقیقه در یخچال خنک کنید.
۴٫ فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت(۱۷۴ درجه سانتی گراد) از قبل داغ کنید. روی سینی های شیرینی پزی را با کاغذ پوستی بپوشانید.
۵٫ خمیر را با یک ملاقه ی متوسط قسمت قسمت کنید و هر تکه را به شکل توپ در بیاورید. توپ ها را در مواد تزئینی شکری غلت بدهید تا سطح آن کاملاً پوشانده شود. یا از شکر توربینادو استفاده کنید. شیرینی ها را داخل سینی بچینید. با کف دستتان شیرینی ها را فشار دهید تا کمی تخت شوند. شیرینی ها موقع پخت زیاد پف نمی کنند. ۸ تا ۱۰ دقیقه تا وسط شیرینی کاملاً نرم اما خمیر مانند نباشد در فر بپزید. شیرینی ها را روی توری قرار دهید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر