header
متن مورد نظر

پخت شیرینی کره ای ویژه نوروز ۱۳۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

شیرینی کره ای

مواد اولیه :

پوست پرتقال ۱ قاشق چایخوری
پوست لیمو ۱ قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ  ۱ عدد
شکر دانه ای ۳/۴ لیوان
کره ۱ لیوان (بدون نمک، بسیار سرد، برش خورده)
آرد ۲ لیوان
شکر برای روی شیرینی
وانیل ۲ قاشق چایخوری

این شیرینی های کره ای آسان خیلی به کلوچه شبیه هستند. ما از یک قالب دکمه ای شکل برای شیرینی ها استفاده کردیم اما شما می توانید از قالب استفاده نکنید یا طرح مورد علاقه ی خودتان را پیاده کنید.

طرز تهیه:

۱٫ همه ی مواد را در یک غذا ساز بریزید و بزنید تا مخلوط به شکل پوره ی سیب زمینی در بیاید. مخلوط را از کاسه ی غذاساز بیرون بیاورید و روی یک تکه ی بزرگ پوشش پلاستیکی قرار دهید و خمیر را به شکل یک صفحه ی گرد در بیاورید. ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

۲٫ فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد) داغ کنید. سپس یک سطح تمیز را کمی آرد پاشی کنید. خمیر را از فریزر بیرون بیاورید و آن را نصف کنید. نصفی را روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و نصف دیگر را به یخچال برگردانید. نصفه ی خمیر را مجدداً‌ به شکل یک صفحه ی گرد در بیاورید و با ضخامت یکدست ۱ سانتی متر پهن کنید. با یک قالب شیرینی بری خمیر را به شکل دلخواه برش دهید. اگر می خواهید شیرینی ها شکل دکمه ای داشته باشند قالب بایستی گرد باشد.

نکته:

به جای پهن کردن خمیر می توانید آن را به شکل یک لوله دربیاورید و به شکل دایره هایی به ضخامت ۱ سانتی متر برش بدهید.

۳٫ شیرینی ها را در یک سینی شیرینی پزی که کف آن را با کاغذ پوستی پوشانده اید بچینید. اگر می خواهید شکل دکمه ای به شیرینی ها بدهید یک لیوان گرد یا قالب شیرینی پزی که قطر آن با قطر شیرینی ها برابر باشد را به آرامی روی تکه های شیرینی فشار دهید تا لبه ی دندانه دار پیدا کند. لیوان را تا ته فشار ندهید. سپس با یک سیخ چوبی چهار حفره وسط شیرینی ها درست کنید.

کمی دیگر شکر روی آنها بپاشید سپس ۹ تا ۱۲ دقیقه تا زمانی که قهوه ای روشن شوند در فر بپزید. شیرینی ها را از فر بیرون بیاورید و روی یک توری خنک کننده خنک کنید. همین کار را با نصفه ی دوم خمیر که در یخچال قرار داده اید انجام بدهید. شیرینی ها را در پوشش پلاستیکی بپیچید و تا ۲ هفته در یخچال نگه داری کنید.

نکات:

۱) توجه داشته باشید کره نباید آب شده باشد و باید به شکل کاملا سرد و یخ زده مورد استفاده قرار گیرد تا خمیر شل نشود.
۲) اگر خمیر کمی ترکدار شد به آن مایع اضافه نکنید سعی کنید فقط با ورز دادن و مسطح کردن روی سطح آردپاشی شده به خمیر شکل دهید.
۳) در صورت تمایل مقداری دارچین هم به خمیر اضافه کنید.

نوش جان

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر