header
متن مورد نظر

طرز تهیه رنگینک مخصوص عید نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

رنگینک

مواد اولیه :

برای ۵ نفر
دارچین ۱ونیم قاشق سوپخوری
هل ۱قاشق مرباخوری (کوبیده)
پسته ۲قاشق غذاخوری (چرخ شده)
خرما نیم کیلو
روغن ۳۰۰گرم
پودرقند ۱۵۰گرم
آرد نیم کیلو
 گردو ۱۳۰گرم (مغز)

رنگینک یکی از شیرینی های سنتی ایرانیست که در مناطق جنوبی به خصوص فارس ،کرمان و خوزستان مورد استفاده قرار میگیرد.این شیرینی انرژی بسیار زیادی دارد و بیشتر در ماه رمضان مورد استفاده قرار میگیرد استفاده از رنگینک در وعده صبحانه در دیگر شهرهای ایران متداول است.

طرز تهیه:

ابتدا در ظرفی مناسب که بهتر است نچسب باشد مقداری روغن داغ کنید و بعد آرد را کم کم به روغن اضافه کرده و خوب سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد.و پس از طلایی شدن آرد آن را از روی حرارت بردارید تا خوب سرد شود و سپس خاک قند و دارچین و هل کوبیده را به آرد سرخ شده اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
خرماها را شسته و هسته آن را خارج کنید و به جای آن گردو جایگزین کنید.

نصف مقدار آرد سرخ شده را در ظرف مسطحی بریزید و با پشت قاشق سطح روی آن را صاف کنید، سپس خرماها را روی آن بچینید و کمی دارچین روی آن بپاشید. حالا با بقیه آرد سرخ شده روی خرماها را به طور کامل بپوشانید و باز با فشار پشت قاشق، سطح آن را صاف کنید تا لایه‌ها به هم بچسبند. سپس کمی خاک قند و دارچین روی آن بپاشید. پسته چرخ کرده را نیز روی آن بریزید و در پایان با یک چاقوی شیرینی آن را به صورت لوزی یا چهارگوش‌های مساوی ببرید و در ظرف مورد نظر برای سرو بچینید.

رنگینک

نکات:

۱) برای خوشمزه تر شدن رنگینک سعی کنید از کره برای سرخ کردن آرد استفاده کنید یا حداقل به جای نصف روغن کره اضافه کنید.
۲) بهتر است گردوها را از شب قبل داخل آب و شکر قرار دهید تا خوشمزه تر شود.
۳) حواستان باشد موقع سرخ کردن آرد زیر شعله بسیار ملایم باشد تا آرد شما نسوزد.
۴) سعی کنید از آرد سفید قنادی استفاده کنید و حتما آن را چند بار الک کنید.

نوش جان

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر