header
متن مورد نظر

دستور پخت شیرینی بریلو برای سال نو

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

شیرینی بریلو

مواد اولیه :

برای ۸ نفر
آرد ۱و نیم پیمانه
هل ۱قاشق چایخوری (پودر شده)
نارگیل نصف پیمانه (پودر)
شكر ۱چهارم پیمانه (پودر شده)
تخم مرغ  ۲عدد
روغن نصف پیمانه (جامد)

مواد لازم برای بریلو :

رنگ خوراكی به میزان لازم
آب ۱چهارم پیمانه (سرد)
شكر ۱سوم پیمانه
آبلیمو ۱چهارم پیمانه
نشاسته ذرت ۱قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

ابتدا روغن جامد و پودر شكر را با همزن می‌زنیم تا كرم رنگ و كشدار شود. پودر هل را افزوده و زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میكنیم و سپس زرده‌ها را دانه‌دانه اضافه كرده و پس از هر زرده حدود سه دقیقه هم می‌زنیم، سپس آرد را اضافه كرده تا خمیر لطیفی به دست آید. از خمیر گلوله‌های كوچكی برمی‌داریم، در دست گرد كرده و در سفیده تخم‌مرغ، سپس در پودر نارگیل زده و در سینی فر می‌گذاریم. هنگامی كه در سینی گذاشتیم با انگشت اشاره روی شیرینی‌ها را كمی فشار داده و به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار داده و پس از پخت بلافاصله روی آنها پودر قند الك می‌كنیم. پس از خنك شدن داخل فرورفتگی‌ها را با بریلو پر می‌كنیم.

طرز تهیه بریلو:

ابتدا شکر و نشاسته را در ظرفی با مخلوط كن مخلوط میکنیم سپس آبلیمو را به تدریج به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم و پس از آن آب را اضافه كرده و خوب هم میزنیم مخلوط را روی حرارت قرار داده و مرتب به هم بزنید تا بجوش آمده و غلیظ شود سپس آن را از روی حرارت بردارید و رنگ و اسانس دلخواه را اضافه کنید و در یخچال بگذارید.

نکات:

۱)بریلو یا ژله آماده را می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید.و اگر آن را در خانه درست كردید میتوانید این ژله را ۲-۳ هفته در یخچال می توانید نگه داری کنید.
۲)میزان آبلیمو بستگی به ذائقه شما دارد که دوست دارید وقتی این ژله را با کیک یا شیرینی میخورید ترش باشد یا شیرین یا پیشنهاد میکنم ابلیمو را کم کم اضافه کینید.
نوش جان

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر