header
متن مورد نظر

آموزش شیرینی پروانه ای مخصوص نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

شیرینی پروانه ای مخصوص نوروز 95

مواد اولیه :

شکر پودری ۱ فنجان
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
مارگارین ۳/۴ فنجان
آرد ۲ فنجان
نشاسته ذرت ۱ فنجان
وانیل ۱ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۱ و نیم قاشق سوپخوری
تخم مرغ  ۱ عدد

این یک شیرینی ساده است که ترفندی در آن به کار رفته است.
ابتدا همه ی مواد به جز کاکائو را در یک کاسه بریزید و خمیر را آماده کنید.
فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۶درجه سانتی گراد) داغ کنید.
وقتی مواد مخلوط شدند خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. کاکائو را به یک قسمت اضافه کنید. توپ های خمیر را در پوشش پلاستیکی بپیچید و بگذارید ۳۰ دقیقه در یخچال بمانند.
خمیر را در بیاورید و هر کدام را به شکل یک مستطیل پهن کنید. لایه کاکائویی زیر باشد. آنها را با چاقو نصف کنید و هر کدام را لوله کنید. آنها را نزدیک هم قرار دهید و فشار دهید. دوباره چاقو را بردارید و لوله ی چسبیده را برش دهید. هر تکه را بردارید و با انگشت مثل عکس کمی فشار دهید. باید شبیه یک پروانه شود.
شیرینی ها را در سینی فر بگذارید و چند دقیقه در فر بپزید تا آماده شوند.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر