header
متن مورد نظر

دستور تهیه ترافل شکلاتی نوتلا نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ترافل شکلاتی نوتلا

مواد اولیه :

برای ۴ نفر
فندوق به مقدار لازم (برای تزئین، ریز خرد شده، اختیاری)
پودر کاکائو به مقدار لازم (برای تزئین، اختیاری)
ویفر فندوقی ۸ عدد (خرد شده (اختیاری))
خامه ۱۲۰ گرم، نصف فنجان (پر چرب)
شکلات شیری ۱۵۰ گرم (ریز خرد شده)
شکلات نوتلا نصف فنجان (جدا جدا)
شکلات شیری ۲۴۰ گرم (برای رویه، اختیاری)

یک رویه ی خامه ای شکلاتی دور مغز نوتلایی کشیده می شود سپس در شکلات غلتانده می شود.

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا از درست کردن مغز نوتلایی شروع می کنیم. کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. یک قیف شیرینی پزی را تا نصفه با حدود ۴ قاشق سوپخوری نوتلا پر کنید. یا می توانید با استفاده از ۲ قاشق کوچک ۱۲ مغز نوتلایی را درست کنید به طوریکه بزرگتر از نصف قاشق چایخوری نباشند. آنها را ۱ ساعت در فریزر قرار دهید تا یخ بزنند.
۲٫ در این مدت خامه را در یک روغن دان آنقدر داغ کنید تا لبه های ظرف شروع به حباب زدن کند. شکلات شیری ریز خرد شده و باقی نوتلا را در یک کاسه ی متوسط بریزید. نیمی از خامه ی داغ را روی شکلات ها بریزید و بگذارید ۳۰ ثانیه بماند. سپس آهسته با همزن بزنید تا یکدشت شود. باقی خامه ی داغ را کم کم اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا خامه با شکلات ها ترکیب شود و مخلوط رویه یکدست شود. ۱۵ دقیقه در یخچال خنک کنید.
۳٫ با استفاده از یک همزن دستی، رویه ی شکلاتی را آنقدر بزنید تا سبک و پفکی شود سپس حداقل ۳۰ دقیقه تا موقعی که بخواهید وافل ها را آماده کنید در یخچال قرار دهید.
۴٫ در این مرحله با سرعت کار کنید. با استفاده از ۲ قاشق هر مغز نوتلایی را در رویه ی زده شده فرو کنید تا کاملاً با آن پوشانده شود. ترافل ها را دوباره داخل سینی فر که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید و ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید.
۵٫ ۲۴۰ گرم شکلات شیری را در ماکرویو یا قابلمه ی دوجداره آب کنید. برای آب کردن شکلات در ماکروویو، ۲۴۰ گرم شکلات شیری باقی مانده را خرد کنید و ۳/۴ آن را داخل یک کاسه ی کوچک مناسب ماکروویو قرار دهید و ۲۰ ثانیه در ماکروویو بگذارید. شکلات را هم بزنید و ۲۰ ثانیه دیگر در ماکروویو بگذارید و باز هم بزنید و ۲۰ ثانیه دیگر در ماکروویو بگذارید تا زمانی که شکلات یکدست و براق شود. ۱/۴ باقیمانده ی شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
۶٫ با دو قاشق کوچک هر ترافل را داخل شکلات آب شده فرو کنید و در بیاورید سپس داخل ویفر فندوقی خرد شده یا ماده ی تزئینی دلبخواه خودتان بغلتانید. بگذارید ترافل ها چند دقیقه بمانند تا خود را بگیرند سپس در دمای اتاق سرو کنید.
نکات مهم:

موقع درست کردن ترافل ها شاید بهتر باشد آنها را دسته دسته شکل دهید. برای اینکه ترافل ها یکدست تر بشوند می توانید با استفاده از دستکش لاتکسی آنها را با دست گرد کنید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر