header
متن مورد نظر

آموزش شیرینی نارگیلی پرتقالی برای عید ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

شیرینی نارگیلی پرتقالی

مواد اولیه :

پودر نارگیل ۱ و ۱/۴ فنجان
کره ۲۲۵ گرم (در دمای اتاق)
پودر شکر ۵۰۰ گرم
وانیل ۱٫۵ قاشق چای خوری
عصاره نارگیل ۳/۴ قاشق چای خوری
آرد ۲۵۰ گرم
پوست پرتقال ۱٫۵ قاشق چای خوری (رنده شده)
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
پودر نارگیل را داخل سینی قرار دهید و به مدت ۱۲ دقیقه داخل فر بگذارید.
با استفاده از هم زن برقی، کره، ۱۱۵ گرم پودر شکر، عصاره نارگیل و وانیل را داخل یک کاسه مخلوط کنید و با آرد و پوست پرتقال و نمک مخلوط کنید و هم بزنید. سپس با پودر نارگیل مخلوط کنید و روی کاسه را بپوشانید و به مدت یک ساعت تا یک روز داخل یخچال قرار دهید.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید و دو عدد سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
به اندازه یک قاشق غذاخوری از خمیر را بردارید و به این ترتیب ۳۶ عدد شیرینی گرد درست کنید (روی آن گرد زیر آن صاف) و آن ها را به سینی انتقال دهید و با فاصله بچینید.
به مدت ۱۸ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از آن بگذارید به مدت ۵ دقیقه خنک شوند.
پودر شکر باقیمانده را داخل یک کاسه قرار دهید شیرینی ها را داخل پودر شکر بچرخانید بعد بگذارید خنک شوند.

نکته:

از این مقدار مواد اولیه حدودا ۳۶ شیرینی بدست می آید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر