header
متن مورد نظر

دستور تهیه مارشمالو شکلاتی عید نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

مارشمالو شکلاتی

مواد اولیه :

برای ۱۲ نفر
پودر نارگیل به مقدار لازم
شکلات ۵۶ گرم (خرد شده)
مارشمالو ۱۲ عدد
خلال پسته به مقدار لازم

طرز تهیه:

شکلات رو به روش بن ماری ذوب میکنیم.
مارشمالو رو تا نیمه تو شکلات فرو میکنیم و کمی نگه میداریم تا شکلات اضافه، چکه کنه و از سطح مارشمالو بریزیه. بعد با خلال پسته، پودر نارگیل یا هر مواد تزئینی دیگه روی شکلات رو تزئین میکنیم.
میتونیم بلافاصله سرو کنیم و یا حدودا ۲۰ دقیقه صبر کنیم تا شکلات کمی سفت تر بشه.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر