header
متن مورد نظر

طرز تهیه شیرینی نارگیلی هندی ویژه نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

شیرینی نارگیلی هندی

مواد اولیه :

برای ۴ نفر
كره ۷۵گرم
شیر  ۱۷۵گرم (پرچرب و غلیظ)
پودر نارگیل ۲۰۰گرم
رنگ خوراكی چند قطره (صورتی)

طرز تهیه

ابتدا كره را درون یك قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده تا آب شود و مرتب آن را هم می‌زنیم تا نسوزد. نارگیل را به كره افزوده و آنها را با هم می‌زنیم. شیر غلیظ و رنگ خوراكی صورتی را اضافه كرده و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه مرتب هم می‌زنیم، سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می‌دهیم تا مخلوط نارگیل كمی سرد شود. وقتی به اندازه كافی سرد شد آن را به قطعات مستطیلی یك اندازه برش زده و اجازه می‌دهیم یك ساعت كنار بمانند تا سفت شوند، سپس شیرینی‌های نارگیلی آماده را سرو می‌نماییم.

نكات:

۱)بهترین ظرف برای طبخ این شیرینی ظرف چدنی است.
۲)می‌توان در زمان سرد شدن، مواد را در قالب مستطیلی ریخته و آن را با پشت قاشق به هم فشرده كرد تا زمان برش زدن راحت‌تر باشد.
۳)این شیرینی معمولا مغز ندارد اما میتوانید برای آن مغز دلخواه یا كرم نارگیل قرار دهید.
۴)اگر شیر غلیظ نبود به آن كمی شیر خشك اضافه كنید.
۵)بهتر است شیرینی ها را مثل هندی ها در ابعاد قند برش بزنید تا زیباتر شود.
نوش جان

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر