header
متن مورد نظر

آموزش پخت شیرینی نخودچی عید نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش پخت شیرینی نخودچی عید نوروز 95

شیرینی نخودچی از جمله مواد غذائی است که به عنوان یک ترکیب پر پروتئین توصیه می گردد ومی توان آن را به بچه ها ونوجوانان به عنوان یک میان وعده توصیه کرد. در ادامه مطلب می توانید طرز تهیه این شیرینی را یاد بگیرید.

مواد لازم جهت تهیه شیرینی نخودچی

آرد نخودچی            نیم کیلو

روغن جامد             ۲۵۰ گرم

پودر قند ۲۵۰ گرم

زرده تخم مرغ         ۱ عدد

پودر آرد برنج         ۲ قاشق (آرد برنج اگر درشت بود اصلا نریزید )

هل کوبیده               نصف قاشق چایخوری

خلال پسته               برای تزئین

طرز تهیه شیرینی نخودچی

روغن، پودر قند، هل را کاملا باهم مخلوط کنید و بعد آرد نخود چی را اضافه کنید ، اینقدر ورز دهید تا خمیر لطیفی بدست بیاید ، اگر احساس کردید که خمیر خیلی سفت شده می توانید یک یا دو قاشق روغن اضافه کنید ، بعد به قطر یک سانت خمیر را باز می کنید و قالب می زنید و روی آن یک خلال پسته بگذارید و بعد داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۵ دقیقه بگذارید. چون آرد نخودچی زیاد احتیاج به پختن ندارد .

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر