header
متن مورد نظر

دستور پخت کتلت ماهی ویژه ایام نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

کتلت ماهی

مواد لازم برای تهیه مایونز خردل

سس مایونز : دوسوم لیوان

آب : ۱ قاشق سوپخوری

پودرخردل : ۲ قاشق مرباخوری

پیازچه خردشده : یک سوم لیوان

مواد لازم جهت تهیه کتلت

پیاز متوسط (ساطوری شده) :۱ عدد (حدود ۱۵۰ گرم)

سیر رنده شده : ۲ حبه

ماهی :۵۰۰ گرم

خرده های وسط نان باگت : ۱۰۵ گرم یا ۵/۱ لیوان معمولی

تخم مرغ : ۱ عدد

رنده پوست لیمو : ۲-۱ قاشق سوپخوری

آب لیمو : یک قاشق سوپخوری

روغن مایع مخصوص سرخ کردنی : به اندازه لازم

طرز تهیه کتلت ماهی

در یک ماهیتابه روغن را داغ کرده، پیاز و سیر را اضافه می کنیم . مرتب آن را هم می زنیم تا پیاز نرم شود. سپس مواد را از روی حرارت برداشته تا سرد شود. استخوان های ماهی را گرفته و در داخل غذاساز می ریزیم تا به طور کامل نرم شود.

پیاز، سیر، ماهی ، خرده های نان ، تخم مرغ  ، رنده پوست لیمو و آب لیمو را در یک کاسه بزرگ ریخته ، مخلوط می کنیم و ورز می دهیم.

مخلوط فوق را به ۸ قسمت تقسیم کرده و به صورت گرد درمی آوریم. در ماهیتابه دیگری روغن را داغ کرده و کتلت ها را سرخ می کنیم و پس از آماده شدن با سس مایونز خردل که تهیه کرده ایم، سرو می کنیم.

برای تهیه مایونز خردل همه مواد آن را با هم مخلوط می کنیم.

نکته : برای تهیه این کتلت از وسط نان باگتی استفاده کنید که یک روز بیرون یخچال مانده است و با فشار دست بصورت پودر درآمده است.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر