header
متن مورد نظر

طرز تهیه کلوچه ماهی برای عید نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

کلوچه ماهی برای عید نوروز 95

مواد لازم جهت تهیه کلوچه ی ماهی

فیله ی ماهی قزل‌آلا : ۵۰۰گرم

سیب‌زمینی : ۱عدد متوسط

هویج : ۱عدد متوسط

پیاز : ۱عدد متوسط

سیر : ۱حبه

کنسرو نخودفرنگی : یک چهارم پیمانه

آبلیموی تازه : ۱ قاشق غذاخوری

پودر کاری : نصف قاشق چای‌خوری

نمک :  به مقدار لازم

زرده‌ی تخم‌مرغ : ۱عدد برای تزیین

زعفران آماده شده : مقداری برای تزیین

کنجد : مقداری برای تزیین

خمیر کلوچه : به مقدار لازم

طرز تهیه کلوچه ی ماهی

سیب‌زمینی و هویج را آب‌پز کنید. بعد از سرد شدن سیب‌زمینی را پوست گرفته و همراه هویج نگینی خرد نمایید.

پیاز و سیر را خرد کنید. پیاز را همراه با کره کمی تفت دهید تا طلایی شود. آن‌گاه سیر را اضافه نمایید و کمی دیگر تفت دهید. سپس فیله ماهی را ریز خرد کنید و به همراه پیاز و سیر تفت دهید. پودر کاری، نمک، سیب‌زمینی و هویج خرد شده،نخودفرنگی و آب لیمو را اضافه کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کرده و حرارت را خاموش کنید تا مواد سرد شود.

خمیر کلوچه( طرز تهیه آن در پایین آمده است) را روی سطح صافی که کمی آرد پاشیده‌اید با وردنه باز کنید و به اندازه‌ی دلخواه با قالب گرد، قالب بزنید. از مواد آماده شده در بالا، ۲ قاشق غذاخوری در مرکز هر خمیر گذاشته و لبه‌های آن را ببندید. بعد مخلوط زرده‌ی تخم‌مرغ و زعفران را با برس روی کلوچه بمالید و در صور دلخواه کمی دانه‌ کنجد روی آن بپاشید. آن‌گاه کلوچه‌های آماده شده را در فر با حرارت ۱۷۵درجه سانتی‌گراد یا۳۵۰ درجه فارنهایت(که از قبل گرم شده) حدود۳۰- ۲۰دقیقه قرار دهید تا بپزد و سطح روی آن کاملاً طلایی شود.

مواد لازم جهت تهیه خمیر کلوچه

آرد: حدود ۲ پیمانه (۲۰۰گرم)

شیر پاستوریزه: نصف پیمانه (۸۰ گرم)

بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای‌خوری

روغن مایع: ۵ قاشق سوپ‌خوری

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه‌ی خمیر کلوچه

در یک ظرف مناسب شیر، روغن مایع، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم اضافه کنید تا به خمیری تبدیل شود که به دست نچسبد.

آن‌گاه خمیر را کمی ورز دهید و به صورت گلوله در آورید. بعد در ظرفی قرار دهید و روی آن را بپوشانید و بگذارید در هوای آشپزخانه به مدت نیم ساعت بماند تا خمیر ور بیاید. بعد از این مدت خمیر آماده ی مصرف است.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر