header
متن مورد نظر

آموزش تصویری پخت شیرینی کره ای برای عید ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

شیرینی کره ای برای عید 95

شیرینی کره ای یکی از خوشمزه ترین شیرینی های مخصوص عید هست که طرفداران زیادی دارد.در این ساعت با ما همراه باشید تا آموزش تصویری این شیرینی خوشمزه را مشاهده کنید و سفره هفت سین خود را به این شیرینی مزین کنید.

مواد لازم شیرینی کره ای :

کره:۱۵۰ گرم

زرده تخم مرغ :۳ عدد

پودر قند :۱ لیوان

آرد :به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد.

مواد روی شیرینی :

زرده تخم مرغ:۱ عدد

پودر قند :۱ قاشق چایخوری

شیر:۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی کره ای :

در ابتدا کره را بگذارید تا در دمای اتاق نرم شود  ۱۵ دقیقه کافیست.

شیرینی کره ای برای عید 95

سپس با پودر قند مخلوط میکنیم تا کرمی پف دار شود.

شیرینی کره ای برای عید 95

حال زرده تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنم و به خوبی هم میزنیم.

شیرینی کره ای برای عید 95

حال ارد را کم کم اضافه می کنیم تا زمانیکه که خمیر تقریبا به دست نچسبد اگر خیلی خیلی کم چسبندگی داشت اشکال ندارد حواستون باشد که زیاد ارد اضافه نکنید که باعث شکنندگی خمیر میشود.

شیرینی کره ای برای عید 95

بهتر است خمیر را برای ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا بهتر خودشو بگیره فقط خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و درش را ببندید تا بوی یخچال را بخود نگیرد حال خمیر را بسیار نازک به قطر ۳ میلی متر پهن کنید و قالب بزنید.

شیرینی کره ای برای عید 95

برای این شیرینی اگر از قالب سوراخ دار استفاده کنید بهتر است بعد از قالب زدن با برس مواد روی شیرینی که با هم مخلوط کرده اید را روی خمیر قالب زده شده بمالید.

شیرینی کره ای برای عید 95

و در طبقه وسط فر با درجه حرارت ۱۵۰ سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا روی شیرینی طلایی شود.

شیرینی شما آماده هست بفرمایید نوش جان.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر