header
متن مورد نظر

دستور شیرینی پفکی گردویی عید نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

دستور شیرینی پفکی گردویی عید نوروز 95

شیرینی پفکی گردویی یک شیرینی خوشمزه برای عید میباشد که طرفداران زیادی دارد امروز دستور تهیه این شیرینی خوشمزه را براتون میزارم.

مواد لازم شیرینی پفکی گردویی:

زرده تخم مرغ:۳ عدد

ارد: ۱٫۵ قاشق چای خوری پر

وانیل: ۱ قاشق چای خوری

گردو :۱  پیمانه ریز خرد شده

کمی پسته خرد شده برای تزیین

پودر شکر:۱/۲ پیمانه

بکینگ پودر:۱/۳ قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی:

ابتدا پودر شکر و زرده تخم مرغ را با هم به خوبی با همزن مخلوط میکنیم تا به رنگ لیمویی یا کرم در بیاد.

حال وانیل را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم سپس بکین پودر را با ارد مخلوط کرده و خوب الک میکنیم و به زرده ها اضافه میکنیم و فقط در حد اینکه با هم مخلوط شوند هم میزنیم.

و حال زمان اضافه کردن گردو ها میباشد.

این خمیر نیاز به استراحت ندارد و پس از آماده شدن خمیر به کمک یک قاشق چایی خوری داخل سینی فر که با کاغذ روغنی یا آلومینیوم پوشانده شده میریزیم و روی شیرینی ها را میتوانید پودر پسته یا پسته ریز شده بریزید.

و سپس سینی را داخل فری که با درجه حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد قبلا گرم شده قرار میدهیم به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه حواستون باشه این شیرینی سریع میسوزد فقط کافیست زیر شیرینی ها طلایی شود همون موقع بیرون بیاورید نگذارید روی شیرینی ها طلایی شود.

سپس صبر کنید شیرینی سرد شود بعد از کاغذ روغنی جدا کنید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر