header
متن مورد نظر

طرز تهیه جعبه های شکلاتی هفت سین سال ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

جعبه های شکلاتی

مواد لازم:

نان رولت ۱ قطعه به اندازه ۲۰ در ۳۰

شکلات سیاه یا سفید ۲۵۰ گرم

خامه فرم گرفته به میزان لازم

میوه مورد نظر به میزان لازم

طرز تهیه:

نان رولت را به قطعات مربع ۴ در ۴ سانتیمتری برش دهید. شکلات سیاه یا سفید را روی حرارت غیرمستقیم یا داخل مایکروفر با قدرت ۳۰% ذوب کنید. کف سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و شکلات را روی آن پهن کنید به طوری که صاف و یکدست شده حدود ۲ میلیمتر ضخامت داشته باشد.

ظرف شکلات را کنار بگذارید تا کمی خود را بگیرد. سپس شکلات را با استفاده از یک خط‌کش فلزی به اندازه مربع‌های ۴ سانتیمتری برش دهید و صبر کنید تا شکلات‌ها کاملاً بسته شود. شکلات را از کاغذ جدا کرده یک برش نان رولت را به عنوان لایه زیرین جعبه در نظر بگیرید.

دور تا دور آن را شکلات بمالید و تکه‌های شکلات برش داده شده را اطراف نان رولت بچسبانید به طوری که یک جعبه توخالی شکل گیرد. داخل جعبه را با خامه فرم گرفته و یا انواع کرم‌های موردنظر و دلخواه پر کنید و یک عدد میوه به تناسب اندازه جعبه روی کرم یا خامه قرار دهید.

بهتر است روی میوه را با انواع براق‌کننده بپوشانید تا سطح آن براق شود. جعبه‌ها را در یخچال نگهداری کنید.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر