header
متن مورد نظر

نحوه درست کردن شکلات فندق و بادام عید

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

شکلات فندق و بادام عید

مواد لازم:

پنیر خامه ای  ۶۰ گرم

شیر یا آب پرتقال  ۲ قاشق غذاخوری

فندق برشته شده و پودر شده  ۱۶۰ گرم

کیک ساده خرد شده  ۱۷۵ گرم

بادام برشته شده و پودر شده  ۶۰ گرم

شکلات آب کرده برای رویه شکلات ها  ۱۰۰ گرم

روغن جامد  ۲ قاشق غذاخوری

بادام برشته و خرد شده برای تزیین  ۵۰ گرم

طرز تهیه:

در یک ظرف گود، پنیر خامه ای و آب پرتقال یا شیر را با همزن برقی کمی بزنید. سپس پودر فندق را اضافه کرده و دوباره هم بزنید. به همین ترتیب پودر بادام و کیک پودر شده را هم اضافه کنید و هم بزنید. حالا همزن را کنار بگذارید و با دست ورز دهید تا مواد به شکل خمیر شود. دقت کنید اگر مایه سفت بود آب پرتقال یا شیر به آن بیفزایید.

از مایه به دست آمده یک قاشق مرباخوری بردارید و گرد کنید.سپس در مخلوط شکلات آب کرده  وروغن جامد بغلطانید و روی آن را پودر بادام خرد شده بپاشید و بگذارید تا خودش را بگیرد.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر