header
متن مورد نظر

طرز تهیه پرالین نارگیلی مخصوص نوروز ۹۵

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه پرالین نارگیلی

مواد لازم:

کره آب کرده  ۱۲۵ گرم

وانیل  ۴/۱ قاشق چایخوری

شکر  ۲/۱ پیمانه

تخم مرغ  ۱ عدد

آرد  ۱ و ۲/۱ پیمانه

بکینگ پودر  ۲ قاشق چایخوری

پودر کاکائو  ۲ قاشق سوپخوری

پودر نارگیل  ۲/۱ پیمانه

شکلات سفید آب کرده  ۱۲۵ گرم

نارگیل اضافی  ۹۰ گرم یا یک پیمانه

نمک  کمی

طرز تهیه:

در ظرفی کره، شکر، تخم مرغ و وانیل را هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. آرد را با بکینگ پودر، نمک و پودر کاکائو مخلوط کنید و سپس به مایه اضافه کنید. در آخر کار، پودر نارگیل را بیفزایید. از مایه به اندازه یک قاشق سوپخوری بردارید و گلوله کنید. سپس در سینی چرب کرده، با فاصله ۵ سانتیمتر از یکدیگر بچینید و در فری که با دمای متوسط (۱۸۰ درجه سانتیگراد) گرم شده است بگذارید تا به مدت ۱۵ دقیقه بپزد و رنگ آن قهوه ای روشن شود.

گلوله ها را در سینی خنک کنید و در آخر آنها را در شکلات آب کرده بغلطانید. گلوله ها را در پودر نارگیل اضافی بغلطانید و بگذارید خودش را بگیرد. سپس در ظرف موردنظر بچینید.

* پرالین (Praline ): شکلات های کوچک به شکل دایره و یا شبیه به آن که در شکلات مایع غوطه ور می شوند و سپس با روکش تزیین می شوند.

===============================

حراج ویژه سال ۱۳۹۵ را از دست ندهید

ارسال نظر